fbpx

HELAAS....

Vanwege long-covid-klachten kan ik momenteel mijn behandelingen en coaching niet uitvoeren zoals ik dat zou willen. Daarom heb ik moeten besluiten voorlopig geen praktijk te voeren. Wanneer en hoe weer wel? Dat is helaas nog niet te zeggen. Doe je voordeel met de informatie en de blogs op mijn site.

Zorg eerst goed voor jezelf, pas dan kan je er ook goed zijn voor anderen!

Hartelijke groet,
Angela

Heb je nog vragen of wil je een afspraak?

Ik hoor graag van je! Stuur een WhatsApp of e-mail en ik neem snel contact met je op!
Een kennismakingsafspraak mag je rechtstreeks in mijn agenda hieronder inplannen.


Contactgegevens

Thuis In Eigen Vel is een concept
van Health Support Angela

Provincialeweg Noord 19H
4286 EA Almkerk
angela@thuisineigenvel.nl
06 - 15 36 33 91

Kvk: 73586420
Bank: NL37RABO0337441340

Inplannen afspraak
Klik hieronder op  jouw datum naar keuze in de kalender om een afspraak in te plannen. Kies  vervolgens het tijdstip , klik daarop en klik daarna op de knop 'bevestig'. 

Vul dan in de daarvoor bestemde vakken je naam,  e-mailadres en (mobiele) telefoonnummer in. In het vak daaronder kun je aangeven of je een probleem of aandachtspunt hebt waarvoor je de afspraak hebt ingepland. Klik vervolgens nog wel onderaan op het rondje voor 'kennismakingsbehandeling in de praktijk' of 'kennismakingsbehandeling online dus op afstand'.  Je boekt een uur maar  we bespreken meestal ook een en ander  waardoor het in totaliteit ook gerust 1,5 uur kan duren.

Tot slot: Klik op de blauwe knop 'afspraak inplannen' om je afspraak definitief te maken.  Je ziet direct daarna in je scherm de bevestiging van je afspraak staan met de afspraakdetails en het adres. Je ontvangt per e-mail ook nog een bevestiging ervan met daarin de mogelijkheid om deze afspraak eventueel in je elektronische agenda te zetten.

Duidelijk toch?!

De kalender geeft inzage in de komende 4 weken. Wil je later een afspraak maar wel alvast iets inplannen? Of lukt het om een andere reden niet om de afspraak in te plannen? Stuur dan een e-mail naar angela@thuisineigenvel.nl


Locatie
Komende vanaf de rotonde op de N322 in de richting Almkerk ga je op de Provincialeweg Noord voor de zwarte boerderijschuur rechts het doodlopende weggetje in naar beneden. Onderaan kun je nog links. Van het zwarte woonblok is het laatste huis nummer 19H.

Enter your text here...

>