fbpx

Speciale Massage Actie

Mijn massages:

  • verminderen spanning in rug, nek en schouders;
  • geven verlichting van chronische klachten​
  • laten je energie weer beter doorstromen
  • zetten je zelfgenezend vermogen aan het werk
  • bieden je die heerlijke ontspanning die je verdient!

Prijs
De prijs hiervoor is slechts € 33. Dat is de helft van de prijs voor een vol uur massage! 

Locatie
Je bent van harte welkom in mijn praktijk aan huis: Provincialeweg Noord 19H te Almkerk. Komende vanaf de N322 ga je op de Provincialeweg Noord voor de zwarte boerderijschuur rechts het doodlopende weggetje in naar beneden. Onderaan kun je nog links. Van het zwarte woonblok is het laatste huis nummer 19H.
Ik heb geen wachtkamer. Je hoeft dus niet lang van tevoren aanwezig te zijn: 5 minuten is lang genoeg!

Plattegrond

Inplannen afspraak
Klik hieronder op  jouw datum naar keuze in de kalender om een afspraak in te plannen. Kies  vervolgens de tijd , klik daarop en klik daarna op de knop 'bevestig'. 
Vul vervolgens in de daarvoor bestemde vakken je naam,  e-mailadres en (mobiele) telefoonnummer in. In het vak daaronder kun je aangeven of je een probleem of aandachtspunt hebt waarvoor je de afspraak hebt ingepland. Klik vervolgens nog wel onderaan op het rondje voor 'kennismakingsbehandeling in de praktijk' of 'kennismakingsbehandeling online dus op afstand'.  Je boekt een uur maar  we bespreken meestal ook een en ander  waardoor het in totaliteit ook gerust 1,5 uur kan duren.

Tot slot: Klik op de blauwe knop 'afspraak inplannen' om je afspraak definitief te maken.  Je ziet direct erna in je scherm de bevestiging van je afspraak staan met de afspraakdetails en het adres. Je ontvangt per e-mail ook nog een bevestiging ervan met daarin de mogelijkheid om deze afspraak eventueel in je elektronische agenda te zetten.

Duidelijk toch?!
Lukt het om een of andere reden niet om de afspraak in te plannen? Stuur dan een mail naar angela@thuisineigenvel.nl.


2
Jaar expert ervaring

510+
Trouwe volgers

20+
Vrouwen per maand zoals jij help ik

Over Angela Huijden

Vanaf mijn puberteit ben ik op zoek geweest naar balans en naar mezelf.

Als je er niet op de juiste manier mee omgaat, dan zetten emoties zich om in fysieke klachten, ook wel psychosomatische klachten genoemd. Meestal kreeg ik bij de therapeuten en artsen uiteindelijk te horen: ‘leer er maar mee leven’. Dan dacht ik steeds ‘dat kan toch niet waar zijn, er moet toch nog wel een oplossing zijn’.


Dit heb ik jarenlang van dichtbij moeten ervaren voordat ik de oplossing had gevonden om het zelfgenezend vermogen van mijn lichaam te heractiveren en thuis in mijn eigen vel te komen. Terwijl dit niet kon…hadden ze gezegd!


Daarom deel ik nu mijn holistische methode met iedereen die niet de rest van hun leven wil worstelen met pijn, spanning, vermoeidheid en psychosomatische klachten.

Wat anderen over mij en Thuis In Eigen Vel zeggen...

Annette

Deelnemer 
Thuis In Eigen Vel

Angela heeft me kennis laten maken met een alternatieve vorm van therapie.


De methode maakte indruk. Wonderlijk dat op diverse manieren persoonlijke signalen kunnen worden opgevangen.


De vinger werd bij mij een aantal keer op een/de zere plek gelegd. Het bewust worden van zo’n ‘zere plek’ maakt dat je er zelf mee aan de slag kan
gaan.


In een tweede sessie kwamen hele andere dingen naar voren. Het voelde alsof ik een ontwikkeling had doorgemaakt.

Renate de Haas

Deelnemer 
Thuis In Eigen Vel

Het is een zeer bijzondere ervaring geweest en deze sessies bij Angela hebben mij dingen wel anders doen inzien.


Zij heeft mij behandeld in de tijd dat ik zelf met meerdere problemen worstelde en na een sessie voelde ik mij zowel meer ontspannen als dat ik anders naar mijn problemen ben gaan kijken.


De sessies hebben mij andere inzichten gegeven en ik benader nu ook dingen op een andere manier.


Angela is een zeer rustige fijne vrouw waarbij je je snel op je gemak voelt. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en helpt je echt waar zij maar kan.


© Thuis in Eigen Vel 2020.


>