fbpx

Over Angela Huijden

Vanaf mijn puberteit tot begin veertig ben ik op zoek geweest naar balans en naar mezelf.

 Ik zat gewoonweg niet lekker in mijn vel. Dit uitte zich heel verschillend. Dan weer in lichamelijke klachten, dan weer erg down met het gevoel ‘is dit het nou?’.

Ook de dingen die je meemaakt bepalen hoe je je voelt.

En…

Als je er niet op de juiste manier mee omgaat, dan zetten emoties zich om in fysieke klachten, ook wel psychosomatische klachten genoemd.

Zo val je van het een in het ander.

Ik zal je een opsomming geven van wat ik zoal heb meegemaakt:

 • Verlies van mijn dierbare 19-jarige hartsvriendin;
 • Binnen twee jaar verlies van mijn baas waar ik secretaresse voor was, een jonge vriendin en weer een collega;
 • Ernstige hoge rugklachten circa 15 jaar lang: fysiotherapie, manuele therapie, chiropractie, orthomanuele therapie en kinesiologie hielpen niet of maar ten dele. Sporten ging moeizaam, bepaalde vrijetijdsactiviteiten kon ik niet meer doen met vrienden, de pijn vrat energie. Ik werd belemmerd in mijn doen en laten;
 • Gespannen gevoel, hartritme- en ademhalingsstoornissen gelijkend op hyperventilatie;
 • Burn-in (vorm van burnout maar dan vanuit overmotivatie jezelf leeg trekken door te hard te werken omdat je het zo leuk vindt en denkt het wel vol te kunnen houden);
 • Bekkeninstabiliteit zonder zwanger te zijn. Dit is zeldzaam maar ik had het! Drie jaar lang heb ik zenuwpijnen ontbeerd. Het was niet om uit te houden, wat doet dat zeer!
 • Verminderd vruchtbaar;
 • Heftige menstruatieklachten (o.a. 3 vd 4 weken hoofdpijn) veroorzaakt door endometriose;
 • Chronische vermoeidheid.

Ik vergeet vast nog wat zaken maar ik denk dat dit je al wel een divers beeld geeft van wat ik heb doorstaan.

Meestal kreeg ik bij de therapeuten en artsen uiteindelijk te horen: ‘leer er maar mee leven’. Dan dacht ik steeds ‘dat kan toch niet waar zijn, ik ben nog zo jong, er moet toch nog wel een oplossing zijn’. Door hieraan vast te houden ben ik blijven zoeken naar alternatieven, net zo lang totdat een klacht/probleem was opgelost. Terwijl dit niet kon…hadden ze gezegd!

Kortom: geef niet op, houd vol, ga door!

Behoefte aan rust, ontspanning, energie; een gezonder gevoel?
Zit je niet lekker in je vel en ben je op zoek naar een betere balans?

Het gaat mij aan het hart dat best veel mensen niet lekker in hun vel zitten. Gelukkig kan het anders!

Na een lange zoektocht heb ik diverse mogelijkheden gevonden om een goede balans te creëren en me zowel mentaal als fysiek lekkerder in mijn vel te voelen. Mijn opgedane ervaringen heb ik in een behandelmethode vertaalt zodat jij niet zo’n lange weg hoeft te gaan.

Lees hieronder verder voor meer informatie over mij, mijn opleidingen en mijn missie of de kennismakingsbehandeling met 50% korting.

Klik op onderstaande knoppen en boek jouw kennismakingsbehandeling en/of schrijf je in voor mijn gratis online workshop!

Opleiding en Missie

Jarenlang heb ik naast mijn werk cursussen, workshops en diverse opleidingen gevolgd. Van Reiki tot verschillende massagecursussen, van Yoga tot verschillende energietechnieken, van Soul Body Fusion tot Sensi-(Plus)therapie.
Allemaal omdat ik op zoek was naar manieren om me lekkerder in mijn vel te voelen en meer te leren over gezondheid, energie en ontspanning.

Op mijn weg kwam ik verschillende ‘leraren’ tegen. Mensen die mij wisten te raken, te motiveren, mijn ogen te openen. Door hen heb ik leren kiezen voor mezelf, mijn gezondheid, mijn geluk. Door hen heb ik geleerd dat je door voor jezelf te kiezen de ander echt niet tekort doet! Door hen ben ik ‘ervoor gegaan’, koos ik voor mezelf en voelde ik me steeds beter!

Op een gegeven moment voelde ik mij weer echt lekker in mijn vel. Ik vond het zonde om al mijn opgedane kennis voor mezelf te houden, daarom ben ik voor mezelf begonnen.

Mijn missie is om jouw zoektocht naar oplossingen in te korten en meer rust, ontspanning en energie in jouw leven te creëren zodat jij meer levensgeluk ervaart!

Verbeter jouw balans en daarmee je levensgeluk! Samen doen?!

Als jouw balans goed is, heb je een fundament waarop je kunt bouwen voor jezelf en eventueel je gezin. Want: je omgeving geniet en profiteert er zeer zeker van mee als jij lekker in je vel zit! Zet jezelf op nummer 1 en werk samen met mij toe naar een betere balans en een fijner functioneren van lichaam en geest.

Als jij niet goed voor jezelf zorgt, wie doet het dan?!

Onder 'Diensten' lees je wat ik zoal toepas in mijn praktijk. Wil jij graag ervaren hoe ik te werk ga, maak dan gebruik van mijn kennismakingsbehandeling voor slechts de helft van de prijs. Je ontvangt hiervoor een vol uur (drukpunt-)massage. Ook kan jij jouw verhaal vertellen en wisselen we informatie uit.

Zie ik je snel?

Angela Huijden

Ik ben gecertificeerd en aangesloten bij de belangrijkste instellingen

 • Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging CAT:            het Collectief Alternatieve Therapeuten
 • Ik voldoe aan de wet WKKGZ                                     (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg)
 • Ik ben aangesloten bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Het GAT is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid en Sport. Het GAT is er voor alle alternatieve therapeuten en is een schakel tussen therapeut en cliënt. Ik heb een beroeps- en aansprakelijkheidsverzekering zoals dit verplicht is voor alternatieve therapeuten.
 • Ik neem de regels van de wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in acht.
>