fbpx

De kortste weg naar:
een vitaler leven met minder of zelfs
helemaal geen pijn of vermoeidheid!

In slechts 9 sessies weer meer thuis in eigen vel

Een holistische aanpak op het verminderen en laten verdwijnen van vermoeidheid, gespannenheid en psychosomatische klachten

Ann Geysen

Deelnemer Thuis In Eigen Vel Therapie (onlinevariant, dus op afstand!)

Ik wil je bedanken voor je hulp, waar ik samen met m’n gezin op mocht rekenen. Door Corona viel yoga en Shiatsu stil en had ik geen coaches om mee te brainstormen en dingen te ontdekken. Het was niet alleen dat...

Home school, m’n zaak dicht, zelf goed ziek, geen opvang voor m’n meisjes, m’n man alle dagen naar Corona-gebied om de centen te verdienen, kennissen die opgenomen worden, 2-overleden, geen afscheid,.... Mijn hoofd maakte ik drukker en drukker, ik ging m’n huis schilderen, zoomcursussen aankopen, aan m’n zaak werken en m’n kids 5-dagen lesgeven. Structuur! Dat is wat we nodig hebben. Maar Te is geen goed woord. Ik sliep niet meer. Toen kwam jij op mijn pad...

Eerst hielp je mij. Oplaadmomenten door je Soul Body Fusion-energie. Je hielp me terug plaats te maken voor rust in mijn hoofd en in mijn lijf. Je merkte al gauw waar er ruimte was voor groei en hebt me daar tijdens Corona ook enorm mee vooruit geholpen. Je was steeds paraat om mee te brainstormen maar zeker ook om bij mij de energie weer een boost in de juiste richting te geven.

Zelfs mijn meisjes heb je zo geholpen. Tijdens zo’n moment dat je met m’n jongste dochter(8) energetisch en op afstand aan het werken was, heeft zij een vlogje opgenomen om andere kindjes, die ook bang zijn om mensen en dieren te verliezen door Corona, te helpen, zo zei ze zelf.

Die eerste Corona-maanden heb jij ons geholpen onszelf beter te leren kennen!

Wakker worden zonder pijn en vermoeidheid...

Wakker worden zonder pijn en vermoeidheid. 


Ik herinner me nog een tijd waarin dat onmogelijk leek. Pijn was ‘normaal’ voor mij. De artsen hadden me verschillende keren verteld dat ik er maar mee moest leren leven.


Ken je dat? Dat je zo lang leeft met pijn- en stressklachten dat je er zelfs aan went?


Het is een deel van je leven geworden, niet omdat je daarvoor hebt gekozen maar omdat je letterlijk geen andere keus had.


Zo was dat voor mij ook. Jarenlang heb ik het gevoel gehad dat mijn lichaam me in de steek had gelaten. Nu is dat gelukkig anders.

Een lange reis naar een dag zonder pijn

Het heeft jaren geduurd maar ik heb geleerd hoe ik het zelfgenezend vermogen van het lichaam kan activeren, zodat ik niet continu pijn ervaar, of dat nou fysiek, mentaal of psychosomatisch van aard is.


Een dag zonder pijn is voor veel van mijn cliënten nauwelijks voor te stellen wanneer ze beginnen aan het Thuis in Eigen Vel-programma. Ze hebben zo lang geworsteld met dagelijkse pijn en vermoeidheid dat ze bijna de hoop hebben opgegeven. Dat gevoel ken ik maar al te goed.


Mijn zoektocht naar een vitaal en pijnvrij leven was een confronterend en zwaar proces maar dankzij deze ervaring heb ik een manier gevonden om de pijn en klachten te verminderen of zelfs helemaal achter me te laten. Zonder dat het jaren hoeft te duren!

Ontspannen in Eigen Vel: Ontstressen en ontspannen

Energiek in Eigen vel: Opladen en laten doorstromen

Vitaal in Eigen Vel: Activeer jouw zelfgenezend vermogen 

Het verband tussen emoties en psychosomatische klachten, gespannenheid en vermoeidheid

De afgelopen 20 jaar heb ik mij verdiept in succesvolle technieken van diverse (complementair alternatieve) therapievormen om het zelfgenezend vermogen te activeren.

Hierdoor ontdekte ik ook het verband tussen emoties en de vaak ‘onverklaarbare’ klachten waarover artsen je soms melden “leer er maar mee leven”.

 • Elke dag wakker worden met rugpijn of nekpijn terwijl je bij allerlei therapeuten bent langs geweest…
 • Hoofdpijn of migraine die de hele dag door in je hoofd bonkt…
 • Je constant gespannen en opgejaagd voelen waardoor je nooit echt tot rust komt, ook niet als je lang genoeg slaapt of op vakantie gaat…
 • Lusteloosheid, niet kunnen genieten en een onverschilligheid waar je nauwelijks vanaf komt...
 • Machteloosheid, het gevoel hebben dat je geen regie hebt over je eigen lichaam, dat je aan alles en iedereen bent overgelaten behalve jezelf…
 • Over ‘niets’ je extreem emotioneel voelen of juist helemaal niks kunnen voelen...
 • Je angstig voelen, altijd piekeren, over van alles zorgen maken en geen besluiten kunnen maken, terwijl niemand kan begrijpen wat er aan de hand is…
 • De schaamte, onzekerheid en schuldgevoelens die je voelt omdat anderen ‘het veel slechter hebben’.
 • De rest van je leven moeten omgaan met darmklachten, concentratieproblemen, hormonale schommelingen, wallen onder de ogen, depressieve gevoelens...

Jij en ik weten dat ‘ermee leren leven’ niet goed genoeg is. Dat zo leven eigenlijk helemaal geen fijn leven is. Daarom bleef ik verder zoeken tot ik wel een oplossing had gevonden. En die oplossing wil ik met jou delen.

If we are willing to do the mental work,

almost anything can be healed.


― Louise Hay ―

Activeer het zelfgenezend vermogen 
van je lichaam

Ik had vroeger altijd wel ergens last van. Meer over mijn pad van pijn kun je hieronder in detail lezen.  Ik heb meerdere keren getwijfeld of ik ooit een uitweg zou vinden. Gelukkig hield ik vol en zocht ik intussen naar andere wegen.


Ik accepteerde niet wat ze me vertelden:


 “Leer er maar mee leven.”  

“NEE: volhouden, doorzoeken!”


Vastberaden om het niet op te geven bleef ik zoeken, lezen en ontwikkelen. En zo kwam ik op een gegeven moment in aanraking met therapieën die mij hielpen om de onderliggende boodschappen van mijn klachten te begrijpen en te behandelen.

En toen… werd er ook nog een chronische ziekte bij me gediagnosticeerd: Endometriose. 

Maar.... Ik gaf niet op en ik ging aan de slag met de technieken die ik had geleerd. Binnen een korte tijd was er een vermindering van de symptomen. Ik was dus op de goede weg. Een vermindering van symptomen was echter niet genoeg.


Ik stelde mezelf de vragen:

 • Wat vertelt dit mij? 
 • Hoe voorkom ik terugval.
 • Hoe buig ik het om?


En zo ging ik verder met mijn zoektocht naar antwoorden.Na duizenden Euro’s en vele uren te hebben besteed aan workshops, cursussen, opleidingen en het bestuderen van boeken leerde ik een diversiteit aan succesvolle technieken kennen, die ik heb samengebracht in mijn Thuis in Eigen Vel-programma.


Hiermee heb ik mezelf kunnen verlossen van dagelijkse pijn en vermoeidheid waar eerst geen einde aan kwam. In de tussentijd heb ik ook al meer dan 75 mensen geïntroduceerd met deze technieken, waardoor ik weet dat ze werken, en hoe krachtig ze kunnen zijn.

Het Thuis In Eigen Vel programma

Het Thuis in Eigen Vel programma heeft een holistische benadering.

De mens is een eenheid (lichaam, geest, emotie, gevoel). Als je vitaal, gelukkig en pijnvrij door het leven wilt gaan, dan moeten we naar dat gehele plaatje kijken.  Het programma is dan ook bedoeld om jou als mens - niet specifiek een ziekte - te behandelen waarbij jouw zelfgenezend vermogen wordt ge(her-)activeerd.


Als je je niet goed kunt ontspannen, kan ik wel je zelfgenezend vermogen proberen te activeren, maar door de spanning werp je mogelijk weer nieuwe blokkades op.  En ik kan jouw energie wel aanvullen maar als je je niet goed weet te ontspannen, is dat ook dweilen met de kraan open.


Dus werken we aan het creëren van ontspanning, vullen de energie aan of zorgen voor betere doorstroming en stimuleren we je zelfgenezend vermogen. 


Dit is de snelste manier die ik ken om je beter te voelen in je lijf en vitaler en zonder of met een stuk minder pijn door het leven te gaan. Samengevat zijn dat de volgende drie pijlers:

 • 1
  'Ontspannen In Eigen Vel': minder gespannen en gestrest 
  Verlagen van het stressniveau van je lichaam en ontspanning creëren
 • 2
  'Energiek In Eigen Vel': meer energie en beter met stress omgaan 
  Verschillende vormen van behandeling om je energie aan te vullen
 • 3
  'Vitaal In Eigen Vel': je zelfgenezend vermogen (her-)activeren
  Blokkades opruimen die de weg voor jouw zelfgenezend vermogen weer vrijmaken 

Wat eerdere deelnemers zeggen over mij
en Thuis In Eigen Vel

"Het bewust worden van zo’n ‘zere plek’ maakt dat je er zelf mee aan de slag kan gaan...."

Angela heeft me kennis laten maken met een alternatieve vorm van therapie.

De methode maakte indruk. Wonderlijk dat op diverse manieren persoonlijke signalen kunnen worden opgevangen. De vinger werd bij mij een aantal keer op een/de zere plek gelegd.

Het bewust worden van zo’n ‘zere plek’ maakt dat je er zelf mee aan de slag kan gaan. In een tweede sessie kwamen hele andere dingen naar voren. Het voelde alsof ik een ontwikkeling had doorgemaakt.

Annette den Hollander

Deelnemer Thuis In Eigen Vel Therapie

Zet vandaag de eerste stap
naar minder pijn en meer energie

Begin met de Thuis in Eigen Vel Therapie

"Angela is een zeer rustige fijne vrouw waarbij je je snel op je gemak voelt. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en helpt je echt waar zij maar kan."

"Het is een zeer bijzondere ervaring geweest en deze sessies bij Angela hebben mij dingen wel anders doen inzien. Zij heeft mij behandeld in de tijd dat ik zelf met meerdere problemen worstelde en na een sessie voelde ik mij zowel meer ontspannen als dat ik anders naar mijn problemen ben gaan kijken.

De sessies hebben mij andere inzichten gegeven en ik benader nu ook dingen op een andere manier.
Angela is een zeer rustige fijne vrouw waarbij je je snel op je gemak voelt. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en helpt je echt waar zij maar kan."

Renate de Haas

Deelnemer Thuis In Eigen Vel Therapie

Voor Wie is Thuis in Eigen Vel?

Thuis in Eigen Vel is voor jou bedoeld als je lekkerder in je vel wilt zitten. Als je vind dat pijn, stress en vermoeidheid NIET normaal moeten zijn.


Stress, blokkades of een traumatische ervaring kunnen zich dusdanig in je lijf vastzetten dat dit veel met (of eigenlijk tegen) je doet. Je hebt bijvoorbeeld vergeleken met andere mensen veel minder energie of een veel korter lontje. Met de Thuis In Eigen Vel-therapie gaan we hier mee aan de slag,

zodat je hopelijk weer terugkomt in je natuurlijke situatie en je niet meer aan het varen bent met een anker uit!


Heb jij het gevoel dat jouw lichaam je in de steek laat, je niet goed meer met je lichaam in contact staat? Dan is het Thuis in je Eigen Vel-programma voor jou bedoeld. Maar ook als je...

 • Verlangt naar meer rust...
 • Verlost wilt zijn van pijnklachten...
 • Je weer eens wilt prettig voelen...
 • Het beu bent dat je steeds zo moe bent...
 • Je flink gespannen voelt en misschien tegen een burn-out aan zit...
 • Terugval wilt voorkomen...
 • Wilt leren hoe echt te ontspannen en jouw energie te verhogen...
 • Je gewoon weer thuis in eigen vel wilt voelen...

Hoe werkt het?

Ik stem de behandeling af op de persoon en start met het belangrijkste aandachtspunt om zo de meeste verandering en effecten te bewerkstelligen.


Met deze methode

 • ervaar je minder spanning en stress in je lichaam
 • krijg je meer energie en leer je jouw energie beter te beheersen
 • maken we vrij wat jouw zelfgenezend vermogen in de weg staat


Deze methode is uniek door de combinatie van vele verschillende technieken. Je ontvangt naast deze sessies ook persoonlijke coaching en begeleiding. Tussen de sessies door ga je aan de slag met oefeningen of opdrachten die ik je meegeef. Ook ben ik tussendoor bereikbaar voor je als luisterend oor of sparring partner of voor een energetische behandeling op afstand. De combinatie van deze aandachtsgebieden zorgt ervoor dat je op een andere manier in het leven gaat staan. We zorgen er zo samen voor dat je in slechts 9 sessies tijd grote stappen maakt naar meer gezondheid en geluk!


Je komt dichter bij jezelf zonder anderen tekort te doen. Je ervaart meer rust, ontspanning, gevoel van welbevinden.  


Je komt meer Thuis in Eigen Vel!

Ontspannen in Eigen Vel

Verlagen van het stressniveau en creëren van ontspanning

balans
Behandelingen ter bevordering van de doorbloeding van spieren, afvoer van afvalstoffen om eventuele blokkades op te heffen en het zelfgenezend vermogen te stimuleren.


Technieken waarbij we overgevoelige punten opsporen en laten verdwijnen, die ontstaan zijn door bijvoorbeeld stress en onderdrukte emoties,

Achterliggende thematieken hierachter zullen waar nodig worden toegelicht;


 • Je spieren worden losser waardoor je weer een vrijer gevoel krijgt;


 • Je raakt minder snel vermoeid en voelt je fitter en vrolijker;


 • Je voelt je meer ontspannen; de concentratie is er om weer een boek te lezen;

 • Je bent beter bestand tegen kritiek;


 • Je kunt weer genieten van het moment waarin je je bevindt in plaats van constant je opgejaagd te voelen of iets anders te ‘moeten’.

Energiek in Eigen Vel

Het verhogen/aanvullen van je energie en het vrij laten stromenVerschillende behandelvormen om je energie aan te vullen. 

Technieken om de dag met meer energie te starten, overdag energie te behouden en ‘s avonds niet uitgeblust te zijn.


 • Je bent minder gevoelig voor impulsen waardoor je minder geprikkeld bent op feestjes


 • Je leert emoties van anderen buiten houden, zodat je niet altijd chagrijnig of verdrietig wordt van iemand anders


 • Ademhalingsoefeningen voor momenten dat je minder energie hebt


 • Je hebt ‘s avonds nog energie over na je werkdag om bijvoorbeeld met de kinderen te spelen


 • Je hebt weer zin in sport of een avondje uit


 • Je kunt weer naar mensen die je lief hebt maar die je eerder nog ‘leeg’ trokken qua energie


 • Je hebt weer zin om nieuwe dingen te ondernemen

Vitaal in Eigen Vel

Het zelfgenezend vermogen (her-)activeren en blokkades verminderen

Technieken waarin we een laag dieper gaan om bijvoorbeeld onverklaarbare klachten te traceren. Deze onverklaarbare klachten zijn vaak het gevolg van traumatische ervaringen en opgebouwde stress.


Door de jaren heen worden hierdoor energetische blokkades in je lichaam opgeslagen. Je kunt het zien als een dam die de doorstroming compleet vastzet. Uiteindelijk uit dit zich in fysieke, emotionele en mentale klachten die terug blijven komen. Dit vreet op zijn beurt verschrikkelijk veel energie waardoor je naast alle klachten je ook nog vermoeid en uitgeput voelt. Samen gaan we hiermee aan de slag, zodat je niet meer het gevoel hebt dat de rem erop staat.  • Je voelt je stukken beter ook als je niet precies de vinger erop kunt leggen;


 • Pijnklachten die verminderen;


 • Krachtiger jezelf zijn, meer voor jezelf opkomen;


 • Steeds vaker een gevoel van welbevinden;


 • Versneld vastgeroeste emoties laten verdwijnen ;


 • Het verminderen of zelfs helemaal verdwijnen van onverklaarbare en langdurige klachten
  waar je maar mee blijft rondlopen, omdat 'ze' niets kunnen vinden;


 • Het opheffen en loslaten van heftige gebeurtenissen van vroeger, zonder het te herbeleven of erover te praten.


Zet vandaag de eerste stap
naar minder pijn en meer energie

Begin met de Thuis in Eigen Vel TherapieOver mij

Vanaf mijn puberteit tot begin veertig ben ik op zoek geweest naar balans en naar mezelf.


Ik zat gewoonweg niet lekker in mijn vel. Dit uitte zich heel verschillend.


Dan weer in lichamelijke klachten, dan weer erg down met het gevoel ‘is dit het nou?’.

Ook de dingen die je meemaakt bepalen hoe je je voelt. Als je er niet op de juiste manier mee omgaat, dan zetten emoties zich om in fysieke klachten, ook wel psychosomatische klachten genoemd.


Dit heb ik jarenlang van dichtbij ervaren voordat ik de oplossing had gevonden om het zelfgenezend vermogen van mijn lichaam te heractiveren en thuis in mijn eigen vel te komen.


Van traumatische ervaringen tot pijnklachten en vermoeidheid, mijn weg was lang:

 • Verlies van mijn dierbare 19-jarige hartsvriendin;
 • Binnen twee jaar verlies van mijn baas waar ik secretaresse voor was, een jonge vriendin en weer een collega;
 • Ernstige hoge rugklachten 12-15  jaar lang: fysiotherapie, manuele therapie, chiropractie, orthomanuele therapie en kinesiologie hielpen niet of maar ten dele. Sporten ging moeizaam, bepaalde vrijetijdsactiviteiten kon ik niet meer doen met vrienden, de pijn vrat energie. Ik werd belemmerd in mijn doen en laten;
 • Gespannen gevoel, hartritme- en ademhalingsstoornissen gelijkend op hyperventilatie;
 • Burn-in (vorm van burn out maar dan vanuit over-motivatie jezelf leeg trekken door te hard te werken omdat je het zo leuk vindt en denkt het wel vol te kunnen houden);
 • Bekkeninstabiliteit zonder zwanger te zijn. Dit is zeldzaam maar ik had het! Drie jaar lang heb ik zenuwpijnen ontbeert. Het was niet om uit te houden, wat doet dat zeer! 
 • Verminderd vruchtbaar;
 • Heftige menstruatieklachten (o.a. 3 vd 4 weken hoofdpijn) achteraf bekeken veroorzaakt door Endometriose;
 • Chronische vermoeidheid.

Meestal kreeg ik bij de therapeuten en artsen uiteindelijk te horen: ‘leer er maar mee leven’. Dan dacht ik steeds ‘dat kan toch niet waar zijn, ik ben nog zo jong, er moet toch nog wel een oplossing zijn’.


Door hier aan vast te houden ben ik blijven zoeken naar alternatieven, net zo lang totdat een klacht/probleem was opgelost op op z'n minst een heel stuk verminderd.
Terwijl dit niet kon… hadden ze gezegd!


Daarom deel ik nu mijn holistische methode met iedereen die niet de rest van hun leven willen worstelen met pijn, vermoeidheid en psychosomatische klachten.

Copyright thuisineigenvel.nl Disclaimer

>