fbpx

Wandelen met Angela

Wandelen met Angela!

Last van burn-out, moeheid, stress, angst, claustrofobie, paniek, trauma, onverklaarbare pijn?
Helemaal niet op zoek naar fysieke/energetische behandelingen omdat dit niet 'jouw ding' is?!Wil jij gewoon eens met iemand praten en overleggen wat te doen in het proces waar je in zit? Wil je een luisterend oor, iemand waar jij jouw verhaal aan kwijt kunt en jouw problemen aan kunt voorleggen? 
Iemand die veel heeft meegemaakt, veel kennis en ervaring heeft opgedaan. Iemand die met jou aan de slag gaat om jou letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen? Die jou een spiegel voorhoudt en door je heen prikt?Zodat jij uit jouw situatie komt en je beweegt in de richting waar je het liefste heen wilt?!
Zodat jij jouw leven gaat leiden zoals jíj dat wilt en niet hoe anderen dat graag zouden zien!
Zoals jíj dat wilt ondanks wat je meegemaakt hebt dat zoveel invloed heeft op je leven?!


Ga dan met mij mee wandelen in de buitenlucht! Laat mij je helpen er doorheen te breken!

Als je wandelt terwijl je aan het denken, voelen en praten bent, dan werken jouw hersenen anders dan wanneer je zit. Jouw daadkracht wordt bevordert door de beweging. Het is ook bewezen dat je in de natuur niet alleen meer ontspant maar ook creatiever wordt. Dubbel effect  dus door buiten te wandelen als we samen aan de slag gaan!

stilstand is vooruitgang

Wat is het doel?
Je leert anders te kijken / denken / handelen en 
neemt weer zelf de leiding over je eigen leven!

Wandel met mij mee voor een in alle opzichten verfrissende wandeling. 
Bespreek met mij - ondertussen genietend van de natuur - jouw situatie, waar je tegenaan loopt, waar je mee zit, waar je naartoe wilt, welk doel je hebt, wat je ervoor nodig hebt, welke acties nodig zijn. Noem het maar op en het komt aan bod!

Je krijgt van mij feedback, advies en ik houd je de spiegel voor. Dat kan best confronterend zijn, soms misschien niet fijn en wat ongemakkelijk. Maar we doen gewoon samen alles wat nodig is zodat jij nu echt eindelijk die verandering gaat meemaken die je zo graag wilt! Voor het goede doel zullen we maar zeggen!

Als je het nodig hebt, ben ik er ook voor je tússen de wandelingen door
Misschien gaat het even niet meer, loop je ergens tegenaan, voel jij je even wat minder. Dan hebben we gewoon even tussendoor contact en hoef je echt niet te wachten tot de volgende wandelafspraak. Je kunt altijd op mij terugvallen!

Je krijgt van mij tussen de wandelingen door oefeningen / opdrachten die jou bij jouw proces helpen. Fysieke oefeningen maar ook opdrachten die jou aan het nadenken zetten. Hierdoor maak je daadwerkelijk stappen vooruit zodat jouw doel steeds iets dichterbij komt!

Bij een volgende wandeling praten we over wat we de vorige wandeling hebben besproken en nemen we de acties even door die jij als het goed is hebt genomen. Hoe dat voelde, waar je tegenaan liep, hoe de opdracht/oefening ging, welke volgende actie je nu gaat nemen. Zo ben ik altijd jouw stok achter de deur zodat je actie blijft nemen. Want uiteindelijk ben je zelf aan zet, zal je zelf iets moet doen en praten alleen helpt niet! Actie dus als jij er klaar mee bent en nu voor eens en voor altijd een andere situatie wilt!

Het is oké, ik ben er voor je, samen doen we dit!

Reken af met de 'oude jij' en heet jouw 'nieuwe jij' van harte welkom!

Maak gewoon gebruik van mijn kennis en ervaring, coaching en begeleiding, ook tussendoor, de evaluatiemometen en de waardevolle oefeningen en opdrachten waar je altijd wat aan blijft houden. Reken af met de 'oude jij'! 

Zie je het wel zitten om dichter bij jouw doel te komen? Het roer om te gooien? Het echt anders te gaan doen?!
Voel je er wel wat voor om op deze manier er samen naar te streven?! Laten we dan eerst even kennismaken!

Klik op de knop hieronder en maak de gratis online kennismakingsafspraak!  Dan videobellen we even voor uitwisseling van informatie en vragen. Daarna plannen we dan de eerste wandeling gelijk in!


Op mijn contactpagina staat mijn agenda voor de komende weken. Plan jouw online kennismakingsafspraak vast in en zet bij de opmerking dat het gaat om 'kennismaken wandelen'. Of stuur een e-mail naar angela@thuisineigenvel.nl. 

Ga ervoor! Want wat heb je te verliezen als je alleen maar kunt winnen?!

Wandelen met Angela: 

Bewustwording, Aanpakken en Doorzetten!
Een opzet vol Mindset, Ownership en Accountability!

 


“If we are willing to do the mental work, almost anything can be healed.”

― Louise Hay ―

>